Fysiotherapie

Onze fysiotherapeuten zijn expert in houding en beweging. We helpen je bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van je lichamelijke klachten en zorgt ervoor dat je weer optimaal kunt bewegen.

Algemeen Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de specialist op het gebied van bewegen en de problemen of beperkingen die zich daarbij kunnen voordoen.

Of u nu een blessure heeft opgelopen waar u graag vanaf wilt, of dat u een chronische aandoening heeft en minder beperkingen wil ervaren, uw fysiotherapeut kan u hierbij helpen.

​Wanneer u zich aanmeldt, zal er eerst een afspraak worden gemaakt voor een intakegesprek.

Hierbij worden uw klachten en beperkingen in kaart gebracht, en worden ook uw doelen en wensen besproken. Op basis van deze gegevens, samen met de bevindingen uit het onderzoek, zal er een passend behandelplan worden opgesteld. Veelal zal er na het onderzoek direct een start worden gemaakt met de behandeling, zodat u snel een afname van uw klachten ervaart.

​Centraal staat bij de fysiotherapeutische behandelingen in FysioHaven dat de patiënt zelf actief werkt aan het herstel. Over het algemeen zullen patiënten een oefentherapeutische programma krijgen, ondersteund door informatie om te begrijpen waar de oefeningen voor dienen. 

** u kunt terecht komen bij ons als u de volgende klachten heeft:

Nek-schouderklachten

Lagerug klachten

Revalidatie na operatie zoals knie prothese, heup prothese, schouder operatie,

plan een afspraak bekijk tarieven